Walking Dinner

Bij een Walking Diner hoeven uw gasten niet in een dineropstelling te zitten maar kiest u voor een wat meer informele opzet. De gerechten worden per gang apart uitgeserveerd aan uw gasten. U kunt zelf het aantal gangen van het diner samenstellen uit onderstaande gerechten.

Amuse-lepel

  • Gerookte zalm
  • Paté mousse

Glaasje met:

  • Salade van geitenkaas met een honingdressing
  • Salade van gerookte eendenborst
  • Garnalensalade met een whiskydressing
  • Salade Niçoise
  • Caesar salade

Bordje met:

  • Haring bietsalade
  • Gerookte zalm met mosterd/dille dressing
  • Kalfs fricandeau met tonijnmayonaise
  • Carpaccio van ossenhaas
  • Rauwe ham met meloen

Soep

  • Oosterse gevogelte boullion
  • Mosterdsoep
  • Bodegraafse kaassoep

Visgerecht (warm)

  • Garnalenspies met chilisaus
  • Zalmfilet met vissaus en aardappelrozet
  • Witvis/zalm rolletje in witte wijnsaus

Vleesgerecht (warm)

  • Runderkebab met yoghurt-mintsaus
  • Indonesisch stoofvlees met rijst
  • Kipfilet met een currysaus met rijst
  • Speenvarkenfilet met pepersaus en rosti

Kaas

  • Verschillende kazen uit het Groene Hart

Nagerechten

  • IJscoman deelt schepijsjes uit onder gasten
rust-even-catering-partyservice-bodegraafse-kaassoep
vitello tonnato rust even
gerookte zalm rust even

Wij kunnen dit voor u verzorgen vanaf 25 personen.

Prijs op aanvraag.

 

※ HEEFT U EEN ALLERGIE MELD HET ONS