Groene Hart Lunch

Deze lunch bestaat uit ambachtelijke en biologische producten die, voor zover mogelijk, allemaal uit het Groene Hart afkomstig zijn.
Denk daarbij aan de Petit Doruvael, de Bleu de Graven, de Wilde Weidekaas, biologische ham en paté, vers afgebakken broden en hartige taart en – al naar gelang het seizoen – een bijpassende salade. De Groene Hart Lunch is een unieke kans om te proeven hoe eten óók kan smaken.
De meeste producten voor deze lunch zijn afkomstig van of bereid met producten uit het Groene Hart.

Soepen

Bodegraafse kaassoep of Boeren groentesoep

Broden

  • Molensteenbreekbrood
  • Boerenlandbrood
  • Gildekornbolletje
  • Groene Hart brood

Belegsoorten

  • Roomboter
  • Boerenkaas, extra belegen
  • Bleu de Graven, een zachte schimmelkaas
  • Doruvael, de Nederlandse variant van Port Salut
  • Boerenham, bloedworst en/of cervelaat
  • Likkepot
  • Naar keus zoet beleg, honing of confiture
  • Seizoenssalade
  • Hartig taartje

Hierbij boerenland melk en karnemelk, biologische vruchtensap

En verder een mand met appels.

bleu-de-graven

Wij kunnen dit voor u verzorgen vanaf 25 personen.

Prijs op aanvraag.

 

※ HEEFT U EEN ALLERGIE MELD HET ONS