Warme gerechten voor uitbreiding buffet

Pasta-gerechten

  • Lasagne
  • Tagliatelle met een tonijn- of bolognesesaus

Vegetarische gerechten

  • Vegetarische gehaktballetjes in tomatensaus
  • Tagliatelle met groente en een kaas/basilicumsaus
  • Groenten quiche
  • Melanzane alla parmigiana

Visgerechten

  • Stoofschotel van witvis, mosselen, gamba’s en zalm in een roomsaus
  • Visrolletjes (witvis/zalm) in een witte wijnsaus
  • Gebakken zalmfilet met een mosterdboter
  • Scholfilet uit de oven met een kreeftensaus en garnalen

Kipgerechten

  • Stoofpotje van kip, courgette, ui, champignons en een roomsaus
  • Kipdijfilet in kerriesaus
  • Kipdijfilet in ketjapsaus

Varkensvleesgerechten

  • Gehaktballetjes op Oosterse wijze
  • Speenvarkenfilet met een mosterdsaus
  • Varkenshaassaté (los) met pindasaus

Rundvleesgerechten

  • Rundvlees op lage temperatuur gegaard met een rode wijnsaus
  • Sukadevlees
  • Indonesische stoofpot
  • Hongaarse goulash
  • Kalfsschotel op Italiaanse wijze

Seizoensgerechten

  • Jachtschotel

Garnituur

  • Gebakken aardappelen
  • Gekookte aardappelen
  • Puree
  • Aardapelen gratin
  • Rijst
  • Nasi
  • Warme groenten
  • Groente taart
  • Rauwkost salade

Wij kunnen dit voor u verzorgen vanaf 10 personen.

Prijs op aanvraag.

 

※ HEEFT U EEN ALLERGIE MELD HET ONS